Skip to main content

Gevestigde bedrijven

Bouwburo H. Tauber BV

“Hier zitten echt groeikansen!”

Rick Tauber, directeur van Bouwburo Tauber, had in 2008 de eerste keus voor een kavel op Breekland. “Wij waren al jaren op zoek naar een geschikte locatie voor ons bedrijf. We wilden graag in Oudkarspel blijven, waar ons bedrijf in 1916 is opgericht door mijn overgrootvader. Tot dan toe werkten we vanuit een woning in Oudkarspel, dus dat was verre van ideaal.” Het pand van Tauber ligt aan de toegangsweg van Breekland. “Ik kijk nu aan de achterkant uit op een prachtig weiland, maar ik zou daar graag nieuwe ondernemers verwelkomen.” Volgens Tauber onderscheidt Breekland zich door de goede bereikbaarheid, de parkachtige inrichting, de veiligheid door 24-uurs camerabewaking en de ruime keuze uit kavels. “Ook de gemeente denkt mee over wat er mogelijk is. Zo zijn de randvoorwaarden onlangs versoepeld.” Verder ziet Tauber vooral kansen in meer samenwerking tussen ondernemers. “In het pand tegenover mij, dat ik zelf heb ontworpen, komen straks een leverancier van bakstenen en dakpannen en een pannenleggersbedrijf. Het spreekt vanzelf dat ik straks met mijn klanten langs deze bedrijven ga om te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Je kunt elkaar versterken en dat gebeurt ook steeds vaker.” Geïnteresseerde ondernemers kunnen te allen tijde langskomen bij Tauber voor advies: “Wij weten precies wat hier kan en niet kan en denken daarom graag mee.”

Bouwburo H. Tauber BV (afgekort BBT) is een regionaal opererend bouwbedrijf in de ruimste zin van het woord. Ons werkgebied omvat de gehele provincie Noord-Holland inclusief het eiland Texel en het westelijk deel van Flevoland. Wij leggen ons met name toe op het (projectmatig) vervaardigen van woningen en appartementen, zowel in opdracht als in eigen beheer. Ook utiliteitsbouw behoort tot onze werkzaamheden.

Naast onze nieuwbouwactiviteiten beschikken wij over een afdeling kleinbouw, onderhoud en renovatie, die zich bezighoudt met haar eigen specialisme. Al onze werken worden uitgevoerd door daartoe goed opgeleide mensen.

Bouwburo H. Tauber BV is meer dan bouwen alleen.

Heeft u bouw- en/of verbouwplannen ? Neem vrijblijvend contact met ons op omtrent de mogelijkheden.

Alms Valve Agency (AVA) BV

“Veel gemotiveerde ondernemers op Breekland”

Aad Zandvliet, directeur van Alms Valve Agency (AVA) BV, een handelsfirma op het gebied van industriële afsluiters voor de chemische en petrochemische industrie, ziet samenwerking als een van de sterke punten van bedrijvenpark Breekland. Zandvliet is voorzitter van het parkmanagement Breekland. “Gezamenlijk zorgen we voor de veiligheid en het groenonderhoud op het terrein. Bij voldoende bezetting van het bedrijventerrein zou je het parkmanagement kunnen uitbreiden, bijvoorbeeld met kinderopvang of collectieve inkoop van energie.” Zandvliet zelf koos voor Breekland vanwege de goede uitvalswegen, de mooie inrichting, camerabewaking, goede wegbewijzering, de relatief lage kosten en landelijke sfeer. “Uiteraard voldoen meer bedrijventerreinen aan deze eisen. Uiteindelijk is de keuze voor een locatie een emotionele beslissing. Je moet er een goed gevoel over hebben. Wij willen graag ondernemers die zich aan het oriënteren zijn, adviseren en laten zien wat de voordelen zijn van Breekland.”

PAT Europe BV

YongLi Europe BV

Internationaal georiënteerde producent van PVC, PU en PE gecoate transportbanden. YongLi Europe is de dochter onderneming van het beursgenoteerde bedrijf: Shanghai YongLi Belting. Co. Ltd. YongLi Europe heeft zijn afzetmarkt in Europa, Zuid-Amerika en Zuid-Afrika. YongLi Europe heeft de beschikking over 2 eigen productielijnen en heeft een nauw samenwerkingsverband met Wellwaij Belting uit de Wormer.

Handelsonderneming Hergé

Handelsonderneming Hergé staat voor Hergébruik! Wij kopen, repareren en verkopen pallets. Houd uw onderneming gebruikte pallets over? Of bent u opzoek naar een betrouwbare pallet leverancier? Neem dan eens contact met ons op.

Sportswear De Groot

Easyprolight

Briljant in lichtarchitectuur en verlichtingsprojecten, met als specialisatie licht in de gezondheidszorg en onderwijsinstellingen.

Pakano Lighting bv

Groothandel in verlichting en elektrotechnische artikelen

Installatiebedrijf van der Poll BV

InnoVfoam BV

InnoVfoam heeft zich volledig toegespitst op ontwerp en fabricage van schuimblussystemen en is daarmee uniek in Europa. Of het nu gaat om een bijmengsysteem, een lichtschuiminstallatie of afstandgestuurde blusmonitoren, het leveringsprogramma van InnoVfoam biedt altijd een geschikte oplossing. InnoVfoam heeft een eigen lijn van producten: schuimconcentraat, schuimmakers, schuimbijmenging en blusmonitoren. Daarnaast beschikt InnoVfoam over eigen demonstratiefaciliteiten, een servicedienst voor het uitvoeren van onderhoud aan elk type schuimbijmengsysteem en een laboratorium voor het uitvoeren van kwaliteitsanalyses. Als het gaat om brandveiligheid en blusoplossingen, is betrouwbaarheid essentieel. InnoVfoam werkt daarom uitsluitend samen met internationaal bewezen partners. Onze missie: InnoVfoam als betrouwbare partner, die bestaande producten en technieken innovatief toepast waardoor klanten altijd de beste oplossing krijgen.

Variopool B.V.

Variopool is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van beweegbare zwembadbodems en keerwanden.
Met een beweegbare zwembadbodem of een keerwand kan de waterdiepte en/of bassinafmeting van professionele openbare en hydrotherapie zwembaden, evenals voor privé zwembaden naar wens worden bepaald.

Variopool beschikt over ruim 40 jaar ervaring in de wereld van de beweegbare zwembadbodems en keerwanden.

Variopool werkt voor opdrachtgevers die hoge eisen stellen aan kwaliteit en een hechte samenwerking. Deze voorwaarden zijn doorslaggevend voor een uitstekend product. Variopool beschikt over een uitgebreide referentielijst van beweegbare zwembadbodems en keerwanden van vele bekende nationale en internationale professionele zwemaccommodaties. Kwaliteit als norm, in elke fase, van ontwerp van productie tot nazorg.

E-TEC Power Management BV en E-TEC Power Services BV

E-TEC is leverancier van totaaloplossingen op het gebied van energietechniek.
Denk hierbij aan noodstroominstallaties met UPS-systemen, aggregaten en verdeelinrichtingen, maar ook ontwerpen en bouwen wij uw (turnkey) datacenter.

ID Light installatietechniek

“Creatief met licht & Techniek”

Frank Blom Hoveniers

Onderhoud, aanleg en renovatie van alle soorten tuinen voor particulieren en bedrijven. Tuin- en landschapsarchitect Joost Vos werkt inpandig bij Frank Blom Hoveniers. Korte lijnen, specialistisch bedrijf. Werkt met vakbekwame hoveniers met liefde voor het vak.

TS Visuals

TS Visuals is specialist in groot formaat printen en duurzaam decoreren op tal van materialen. Gebruik makend van de modernste digitale technieken, waaronder ons unieke sublimatie proces ( in 2D en 3D ), worden functionele toepassingen mogelijk in een ultrahoge beeldkwaliteit. Innovatieve en creatieve oplossingen staan bij TS Visuals hoog in het vaandel, zowel bij de productie van duurzame Decopanel Interieur toepassingen (wand, vloer en plafond ) als bij Decopanel Exterieur projecten (special sign, bewegwijzering en gevelbekleding ) waarbij gebruik wordt gemaakt van speciaal gelakte substraten waaronder aluminium, staal, hpl, mdf, glas, textiel en kunststof folies.

TS Visuals adviseert van A tot Z :
• In het digitale voortraject
• In de productiefase
• in alle afwerkingsmogelijkheden

Visuele producties leveren van hoge kwaliteit, dat is ons dagelijks werk. Mocht u ons nog niet kennen : U heeft zonder het te weten waarschijnlijk al producten van TS Visuals gezien, want onder andere de bewegwijzerings panelen in de parkeergarages op Schiphol zijn van onze hand. Daarnaast wordt dit jaar de productie gestart van de grootste gedecoreerde binnengevel van Nederland. Met het project ‘de Markthal Rotterdam’ bestaande uit 4000 panelen van 1500 x 1500 mm wordt een mega visual met een ongekende beeldkwaliteit gerealiseerd. Graag verwijzen wij naar onze website www.tsvisuals.nl voor meer informatie over onze mogelijkheden.

TS Visuals maakt zichtbaar het verschil.

Hijswijs

Organisatie op het gebied van hijsveiligheidstrainingen en hijskraanbediening

Robucon

Alles op het gebied van Hydrauliek, pneumatiek en compressoren.

×

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met accountmanager Nathalie de Groot – Slotman, tel: 06 – 22038946

Direct contact