Skip to main content
 

Gunstige vestigingsplaats voor bedrijven

Goede bereikbaarheid

Bedrijven Park Breekland is een zeer gunstige vestigingsplaats voor bedrijven. Breekland ligt aan de noordzijde van Langedijk en maakt deel uit van regio Alkmaar, dat ruim 170.000 inwoners telt. Regio Alkmaar ligt op korte afstand van Amsterdam en Haarlem en profiteert daardoor tevens van de bedrijvigheid in de Randstad.
Het bedrijvenpark is uitstekend bereikbaar. Vanuit het westen via de A9 en N245, vanuit het noorden via de N504 en vanuit het oosten via de N242. In 2018 is de Westfrisiaweg (N23) gereed gekomen, dat een essentieel onderdeel vormt van de oost-west verbinding van Alkmaar naar Zwolle. Het tracé loopt van Heerhugowaard naar Enkhuizen en sluit op twee punten bij Hoorn aan op de A7.

Stijlvol bedrijvenpark

Bedrijvenpark Breekland ligt ten westen van het mooie Noord-Hollandse dorp Oudkarspel en onderscheidt zich van andere bedrijventerreinen door de stijlvolle inrichting en ruime opzet met veel aandacht voor water en groen. Het terrein is goed zichtbaar vanaf de provinciale weg en heeft bovendien enkele bijzondere zichtlocaties. Parkeren is geen probleem op dit ruim opgezette terrein. Houdt u ervan om een wandeling te maken tijdens de lunch? Breekland ligt naast het Diepsmeerpark en vlakbij het natuurgebied Geestmerambacht, waar u ook kunt lunchen met uw zakenpartners. Als uw bedrijf gevestigd is op Bedrijvenpark Breekland geeft u daarmee meteen uw visitekaartje af!

Actief parkmanagement

Alle eigenaren op bedrijvenpark Breekland participeren met een lidmaatschap in de vereniging “Park Management Breekland”, kortweg PMB genoemd. Het bestuur wordt gevormd vanuit de leden en heeft als doel om de camerabewaking, wegbewijzering en het ‘Keurmerk Veilig Ondernemen’ (KVO), te realiseren en bij te houden. Deze aangeboden diensten verhogen de kwaliteit en veiligheid op het terrein en daarmee in sterke mate de tevredenheid van de ondernemers. In de toekomst zou dit dienstenpakket kunnen worden uitgebreid als daar vraag naar is vanuit de leden. Vanuit het PMB is er een zeer goed contact met de gemeente, politie en brandweer en worden gezamenlijk themabijeenkomsten georganiseerd, zoals een Veiligheidsmarkt.

Keurmerk Veilig Ondernemen

Bedrijvenpark Breekland is in het bezit van het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen Continu Samenwerken (KVO-B). Dit keurmerk is een waardering voor bedrijventerreinen waar de samenwerking om de veiligheid te verbeteren al langere tijd goed verloopt. Parkmanagement Breekland heeft samen met de gemeente, politie en brandweer afspraken gemaakt om overlast en criminaliteit aan te pakken en het onderhoud en beheer van het bedrijvenpark te verbeteren. Het gaat daarbij om het beter verlichten van panden, het plaatsen van camera’s en het investeren in de openbare ruimte, zoals groenvoorzieningen.

Mooi Langedijk

Gemeente Langedijk bestaat uit zes verschillende dorpen met elk hun eigen karakter en staat bekend om haar cultuurhistorische, agrarische en waterrijke omgeving. In het verleden vond tuinbouw plaats op vele kleine eilandjes, waardoor Broek op Langedijk ook wel ‘het rijk der duizend eilanden’ werd genoemd. Van de eilandenstructuur is na de verkaveling een klein deel behouden gebleven in het Oosterdelgebied. Herkenbaar is ook de authentieke lintstructuur van de dorpen in Langedijk. De aanwezigheid van veel water, natuur en groen maakt Langedijk een aantrekkelijke gemeente om te wonen. Zo ligt Langedijk vlak naast het mooie recreatiegebied Geestmerambacht. Ook in de omgeving is veel natuur te vinden, zoals de duinen, het strand en de zee. Gemeente Langedijk ligt naast Alkmaar en Heerhugowaard, waardoor ook alle voorzieningen en gemakken van de stad binnen handbereik zijn.

×

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met accountmanager Nathalie de Groot – Slotman, tel: 06 – 22038946

Direct contact