Over Breekland

Breekland Bedrijven Park

Langedijk, en vooral bedrijvenpark Breekland, is een zeer gunstige vestigingsplaats voor bedrijven. Bedrijvenpark Breekland ligt aan de noordzijde van het stedelijk knooppunt Alkmaar. Met ruim 170.000 inwoners en centraal gelegen in de provincie vormt dit het grootste aaneengesloten stedelijk cluster boven het Noordzeekanaal. De regio Alkmaar ligt op korte afstand van Amsterdam en Haarlem en profiteert daardoor tevens van de bedrijvigheid en groei in de Randstad.

Stijlvol terrein

Bedrijvenpark Breekland ligt naast het gezellige Noord-Hollandsche dorp Oudkarspel en onderscheidt zich van andere bedrijventerreinen door de stijlvolle en ruime opzet met veel aandacht voor water en groen. Het terrein is goed zichtbaar vanaf de provinciale weg en heeft bovendien enkele bijzondere zichtlocaties. Parkeren is uiteraard geen probleem op dit ruim opgezette terrein. Als uw bedrijf gevestigd is op Bedrijvenpark Breekland geeft u daarmee meteen uw visitekaartje af!

Parkmanagement

Op bedrijvenpark Breekland hoeft u zich geen zorgen te maken over veiligheid, bewegwijzering of beheer. Dit is in goede handen van de Vereniging Parkmanagement Breekland. Ieder bedrijf op Breekland is lid van deze vereniging en betaalt hiervoor een kleine bedrage. De dienstverlening van het parkmanagement kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld gezamenlijk onderhoud, afvalverwerking, inkoop en zelfs kinderopvang. Maar dat is aan de bedrijven zelf. Gezamenlijk bepalen de bedrijven op Breekland wat de vereniging doet. Ook heeft het bestuur van de vereniging regelmatig overleg met de gemeente over diverse ontwikkelingen.

Uitnodigende omgeving

Houdt u ervan om een wandeling te maken tijdens de lunch? Breekland ligt naast het nieuwste park in de gemeente Langedijk, het Diepsmeerpark en vlakbij het natuurgebied Geestmerambacht, waar u ook kunt lunchen met uw zakenpartners.

Goede bereikbaarheid

Bedrijvenpark Breekland is uitstekend bereikbaar. Vanuit het westen via de A9 en N245, vanuit het noorden via de N504 en vanuit het oosten via de N242.

luchtfotovestigingsmogluchtfoto 
nieuws3<

Langedijk

Langedijk is een verstedelijkte plattelandsgemeente vlakbij Alkmaar en Heerhugowaard. Alle voorzieningen en gemakken van de stad zijn dus binnen handbereik. Langedijk bestaat uit zes verschillende dorpen met elk hun eigen karakter en staat bekend om haar cultuurhistorische, agrarische en waterrijke omgeving. In het verleden vond tuinbouw plaats op vele kleine eilandjes, waardoor Broek op Langedijk ook wel ‘het rijk der duizend eilanden’ wordt genoemd. Van de eilandenstructuur is na de verkaveling een klein deel behouden gebleven in het Oosterdelgebied. Herkenbaar is ook de authentieke lintstructuur van de dorpen in Langedijk. De moderne woonwijken aan de buitenzijden van het lint vormen een harmonieus geheel met het bestaande dorpskarakter.
Langedijk is een rustige gemeente om te wonen. De aanwezigheid van veel water, natuur en groen maakt Langedijk een aantrekkelijke gemeente. Zo ligt Langedijk vlak naast het mooie recreatiegebied Geestmerambacht. Ook in de omgeving is veel natuur te vinden, zoals de duinen, het strand en de zee.