Voor wie?

Voor welke bedrijven?

Op Bedrijvenpark Breekland wordt ruimte geboden aan diverse bedrijven van klein tot groot, starter of gevestigd. Naast modern gemengde bedrijvigheid zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven in de innovatieve agribusiness. De toegestane milieucategorie bedraagt 1 tot en met 4. Dat biedt dus mogelijkheden voor een breed scala aan bedrijven. De bedrijven die zich al op Breekland hebben gevestigd zijn dan ook zeer divers en variëren van hovenier en leverancier van industriële brandblusapparatuur tot bouwbedrijven en specialist op het gebied van olie- en gasboringen.

Plek voor elke onderneming

Voor elke ondernemer is er plek op bedrijvenpark Breekland. Als u niet zelf wilt investeren in een pand, kunnen wij u eventueel in contact brengen met een particuliere belegger. Gezamenlijk bekijken wij dan of het mogelijk is dat deze voor u een pand realiseert en vervolgens aan u verhuurt.

MAF_3117
agri3

Ruimte voor innovatieve agribusiness

Verschillende bedrijven die zich op Breekland hebben gevestigd, zijn gerelateerd aan de agribusiness. Het gaat hierbij onder andere om bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in installatietechniek en klimaatbeheersing. Door de ligging van Breekland in het agrarisch gebied zijn er ook gemakkelijk combinaties te realiseren van gebouwen, kassen en proefvelden. De bedrijven in de agribusiness worden op Breekland geclusterd, omdat in de praktijk is gebleken dat vestiging in elkaars nabijheid uitnodigt tot samenwerking en inspiratie en synergie oplevert.
Meer informatie.

Actieve ondernemersverenigingen

Langedijk kent twee actieve ondernemersverenigingen. Neemt u eens een kijkje op de website van Bedrijfskring Langedijk  of de Algemene Ondernemersvereniging Langedijk . Naast dat zij de belangen van ondernemers in Langedijk behartigen, denken zij ook vaak volop mee over andere ontwikkelingen, zoals de Structuurvisie Noord- en Zuid-Scharwoude en zijn daarmee een gewaardeerde gesprekspartner van de gemeente .

Overzicht van reeds gevestigde bedrijven op Breekland.