Skip to main content
 

Van klein tot groot, starter of gevestigd

Op Bedrijvenpark Breekland wordt ruimte geboden aan diverse bedrijven van klein tot groot, starter of gevestigd. De toegestane milieucategorie bedraagt 1 tot en met 4. Dat biedt dus mogelijkheden voor een breed scala aan bedrijven. De bedrijven die zich al op Breekland hebben gevestigd, zijn dan ook zeer divers en variëren van hovenier en leverancier van industriële brandblusapparatuur tot bouwbedrijven en specialist op het gebied van olie- en gasboringen.

Ruimte voor innovatieve agribusiness

De agrarische sector speelt van oudsher een belangrijke rol in de gemeente Langedijk. Agrarisch ondernemen zit Langedijk in de genen. Langedijk geniet landelijke bekendheid door de koolteelt en Museum BroekerVeiling, waar vroeger de groenten bij afslag verkocht werden.

De gemeente Langedijk ziet agribusiness als een belangrijke pijler onder de economische ontwikkelingen in de regio. Deze bedrijfstak is wereldwijd sterk groeiend en de sector investeert bovengemiddeld in onderzoek en ontwikkeling.
Een aantal grote bedrijven in Langedijk is al decennialang pioniers in de agribusiness. Vooruitstrevende bedrijven in onze gemeente zijn bijvoorbeeld de zaadveredelingsbedrijven De Groot en Slot en Bakker Brothers, die onderdeel uitmaken van Seed Valley. En natuurlijk de internationaal bekende bedrijven van VWS bloembollen, chipsfabriek Pepsico, Kramer Zuurkool en Van der Plas Sprouts.

Op het bedrijvenpark wordt volop ruimte geboden aan bedrijven die actief zijn in de innovatieve agribusiness. Een aantal bedrijven dat op Breekland gevestigd is, is al agri-gerelateerd. Het gaat hierbij om bedrijven gericht op installatietechniek en klimaatbeheersing. Door de ligging van Breekland in het agrarisch gebied zijn gemakkelijk combinaties te realiseren van gebouwen, kassen en proefvelden.

Bekijk de kaart met alle bedrijven

Actieve ondernemersverenigingen

Langedijk kent twee actieve ondernemersverenigingen. Neemt u eens een kijkje op de website van Bedrijfskring Langedijk of de Algemene Ondernemersvereniging Langedijk. Naast dat zij de belangen van ondernemers in Langedijk behartigen, denken zij ook vaak volop mee over andere ontwikkelingen, zoals de Economische Visie en zijn daarmee een gewaardeerde gesprekspartner van de gemeente.

Ondernemers op Breekland

YongLi Europe BV

Contactpersoon: Remko van Hove
Bezoekadres:
Koolmand 3
1724 BC Oudkarspel
T: 0226- 39 99 28
info@yonglibelting.com
www.yonglibelting.com

Internationaal georiënteerde producent van PVC, PU en PE gecoate transportbanden. YongLi Europe is de dochter onderneming van het beursgenoteerde bedrijf: Shanghai YongLi Belting. Co. Ltd. YongLi Europe heeft zijn afzetmarkt in Europa, Zuid-Amerika en Zuid-Afrika.

Lees meer

YongLi Europe heeft de beschikking over 2 eigen productielijnen en heeft een nauw samenwerkingsverband met Wellwaij Belting uit de Wormer.

Handelsonderneming Hergé

Contactpersoon: P. Strijbis
Bezoekadres:
Lorrie 2
1724 BL Oudkarspel
Telefoon: 0226-34 07 23
info@herge.nl
www.herge.nl

Handelsonderneming Hergé staat voor Hergébruik! Wij kopen, repareren en verkopen pallets. Houd uw onderneming gebruikte pallets over? Of bent u opzoek naar een betrouwbare pallet leverancier? Neem dan eens contact met ons op.

InnoVfoam

Contactpersoon: J.A.S. Koekkoek
Bezoekadres:
Lorrie 9
1724 BL Oudkarspel
Telefoon: 088-911 21 12
info@innovfoam.nl
www.innovfoam.nl

InnoVfoam heeft zich volledig toegespitst op ontwerp en fabricage van schuimblussystemen en is daarmee uniek in Europa. Of het nu gaat om een bijmengsysteem, een lichtschuiminstallatie of afstandgestuurde blusmonitoren, het leveringsprogramma van InnoVfoam biedt altijd een geschikte oplossing.

Lees meer

InnoVfoam heeft een eigen lijn van producten: schuimconcentraat, schuimmakers, schuimbijmenging en blusmonitoren. Daarnaast beschikt InnoVfoam over eigen demonstratiefaciliteiten, een servicedienst voor het uitvoeren van onderhoud aan elk type schuimbijmengsysteem en een laboratorium voor het uitvoeren van kwaliteitsanalyses. Als het gaat om brandveiligheid en blusoplossingen, is betrouwbaarheid essentieel. InnoVfoam werkt daarom uitsluitend samen met internationaal bewezen partners. Onze missie: InnoVfoam als betrouwbare partner, die bestaande producten en technieken innovatief toepast waardoor klanten altijd de beste oplossing krijgen.

Variopool B.V.

Contactpersoon: Marco Coesel
Bezoekadres:
Haarspit 3
1724 BG Oudkarspel
Telefoon: 0226-33 30 00
info@variopool.nl
www.variopool.nl

Variopool is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van beweegbare zwembadbodems en keerwanden.

Lees meer

Met een beweegbare zwembadbodem of een keerwand kan de waterdiepte en/of bassinafmeting van professionele openbare en hydrotherapie zwembaden, evenals voor privé zwembaden naar wens worden bepaald.
Variopool beschikt over ruim 40 jaar ervaring in de wereld van de beweegbare zwembadbodems en keerwanden.

Variopool werkt voor opdrachtgevers die hoge eisen stellen aan kwaliteit en een hechte samenwerking. Deze voorwaarden zijn doorslaggevend voor een uitstekend product. Variopool beschikt over een uitgebreide referentielijst van beweegbare zwembadbodems en keerwanden van vele bekende nationale en internationale professionele zwemaccommodaties. Kwaliteit als norm, in elke fase, van ontwerp van productie tot nazorg.

Easyprolight

Contactpersoon: Dhr. R.F. Fick
Bezoekadres:
Koolmand 7
1724 BC Oudkarspel
Telefoon: 0226-34 45 82
info@easyprolight.nl
www.easyprolight.nl

Briljant in lichtarchitectuur en verlichtingsprojecten, met als specialisatie licht in de gezondheidszorg en onderwijsinstellingen.

Pakano Lighting bv

Contactpersoon: Dhr. R.F. Fick
Bezoekadres:
Koolmand 7
1724 BC Oudkarspel
Telefoon: 0226-34 45 82
info@easyprolight.nl
www.easyprolight.nl

Groothandel in verlichting en elektrotechnische artikelen

PAT Europe BV

Bezoekadres:
Haarspit 1
1724 BC Oudkarspel
Telefoon: 0226-33 14 50
info@pateurope.com
www.pateurope.com

Sportswear De Groot

Contactpersoon: Mike de Groot
Bezoekadres:
Schuit 16D
1724 BD Oudkarspel
Telefoon: 0226-75 08 10
info@prosalton.nl
www.prosalton.nl

Installatiebedrijf
van der Poll BV

Bezoekadres:
Koolmand 1
1724 BC Oudkarspel
Telefoon: 0226-31 64 44
info@vanderpollinstallatie.nl
www.vanderpollinstallatie.nl

E-TEC Power Management BV en E-TEC Power Services BV

Contactpersoon: Danielle Vermolen
Bezoekadres:
Schuit 8a
1724 BD Oudkarspel
Telefoon: 072-514 10 40
info@e-tec.nl
http://www.e-tec.nl

E-TEC is leverancier van totaaloplossingen op het gebied van energietechniek.

Lees meer

Denk hierbij aan noodstroominstallaties met UPS-systemen, aggregaten en verdeelinrichtingen, maar ook ontwerpen en bouwen wij uw (turnkey) datacenter.

ID Light installatietechniek

Bezoekadres:
Koolmand 9
1724 BC Oudkarspel
Telefoon: 0226-32 05 00
info@idlight.nl
www.idlight.nl

“Creatief met licht & Techniek”

Frank Blom Hoveniers

Contactpersoon:
Frank en Desirée Blom
Bezoekadres:
Berrie 6
1724 BC Oudkarspel
Telefoon: 0226-34 44 46
info@frankblomhoveniers.nl
www.frankblomhoveniers.nl

Onderhoud, aanleg en renovatie van alle soorten tuinen voor particulieren en bedrijven. Tuin- en landschapsarchitect Joost Vos werkt inpandig bij Frank Blom Hoveniers. Korte lijnen, specialistisch bedrijf. Werkt met vakbekwame hoveniers met liefde voor het vak.

TS Visuals

Contactpersoon:
Robert Jan van Doorn
Bezoekadres:
Schuit 14
1724 BD Oudkarspel
Telefoon: 0226- 31 20 21
info@tsvisuals.nl
www.tsvisuals.nl

TS Visuals is specialist in groot formaat printen en duurzaam decoreren op tal van materialen. Gebruik makend van de modernste digitale technieken, waaronder ons unieke sublimatie proces ( in 2D en 3D ), worden functionele toepassingen mogelijk in een ultrahoge beeldkwaliteit.

Lees meer

Innovatieve en creatieve oplossingen staan bij TS Visuals hoog in het vaandel, zowel bij de productie van duurzame Decopanel Interieur toepassingen (wand, vloer en plafond ) als bij Decopanel Exterieur projecten (special sign, bewegwijzering en gevelbekleding ) waarbij gebruik wordt gemaakt van speciaal gelakte substraten waaronder aluminium, staal, hpl, mdf, glas, textiel en kunststof folies.

TS Visuals adviseert van A tot Z:
• In het digitale voortraject
• In de productiefase
• in alle afwerkingsmogelijkheden

Visuele producties leveren van hoge kwaliteit, dat is ons dagelijks werk. Mocht u ons nog niet kennen : U heeft zonder het te weten waarschijnlijk al producten van TS Visuals gezien, want onder andere de bewegwijzerings panelen in de parkeergarages op Schiphol zijn van onze hand. Daarnaast wordt dit jaar de productie gestart van de grootste gedecoreerde binnengevel van Nederland. Met het project ‘de Markthal Rotterdam’ bestaande uit 4000 panelen van 1500 x 1500 mm wordt een mega visual met een ongekende beeldkwaliteit gerealiseerd. Graag verwijzen wij naar onze website www.tsvisuals.nl voor meer informatie over onze mogelijkheden.

TS Visuals maakt zichtbaar het verschil.

Hijswijs

Contactpersoon: N Spaan
Bezoekadres:
Schuit 16 H
1724 BD Oudkarspel
Telefoon: 06-28 97 44 19
info@hijswijs.nl
www.hijswijs.nl

Organisatie op het gebied van hijsveiligheidstrainingen en hijskraanbediening

Robucon

Contactpersoon: Dirk Doppenberg
Bezoekadres:
Berrie 2
1724 BB Oudkarspel
Telefoon: 0226-3134969
Fax: 0226-314715
mail@robucon.nl
www.robucon.nl

Alles op het gebied van hydrauliek, pneumatiek en compressoren.

Willem van Weeghel Kinetic Objects

Contactpersoon: Willem van Weeghel
Bezoekadres:
Kantbeugel 8
1724 BH Oudkarspel
Telefoon: 06-46200100
Fax: 0226-314715
info@willemvanweeghel.nl
www.willemvanweeghel.nl

Kinetische kunst

×

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met accountmanager Nathalie de Groot – Slotman, tel: 06 – 22038946

Direct contact