Skip to main content

Op 15 november 2023 bracht wethouder Fred Ruiten een officieel bedrijfsbezoek aan drie bedrijven op bedrijvenpark Breekland. Zo bezocht hij het bedrijf InnoVfoam. InnoVfoam heeft zich volledig toegespitst op het ontwerp en fabricage van schuimblussystemen en is daarmee uniek in Europa.

Er werd tevens een bezoek gebracht aan YoungLi-Europe BV. Yong Li Europe BV is een Chinese producent o.a. van transportbanden. De vestiging in Nederland importeert de halffabrikaten uit de fabrieken in China en maakt deze op maat voor klanten in heel Europa; van transportbanden voor vliegvelden en diverse takken van de industrie tot de boodschappenband voor de kassa in de supermarkt en de loopband in de sportschool. Het laatste bedrijf dat werd aangedaan was AVA-Alms. De heer Zandvliet gaf een toelichting op de bedrijfsvoering. Ava-Alms is een toonaangevende Europese groothandelsleverancier van industriele afsluiters volgens DIN- en ASME-norm. De producten omvatten o.a. schuifafsluiters, klepafsluiters, kogelkranen, vlinderkleppen, enz. Daarna biedt AVA-ALMS modificatie en automaterseringen van industriële afsluiters. Het bedrijvenbezoek werd door de aanwezigen zeer gewaardeerd.

Op de bijgaande foto’s ziet u o.a. het bezoek aan YoungLi, waarbij de heer Beelen de wethouder, parkmanager de heer Sijnsesael en een vertegenwoordiging namens de gemeente ontving.

×

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met accountmanager Nathalie de Groot – Slotman, tel: 06 – 22038946

Direct contact