Skip to main content

Eind december 2022 heeft het bedrijf Staalbaron een perceel van 2.840 M2 langs de Koolmand gekocht. Het bedrijf is momenteel gevestigd aan de Smuigelweg in Heerhugowaard, in een karakteristiek pand.

Staalbaron houdt zich onder andere bezig met complete kantoor/zorg/horeca inrichting en levert bijvoorbeeld meubilair zoals stoelen/tafels aan horecabedrijven zoals hotelketen Van der Valk Jaarbeurs en zorginstellingen zoals Esdégé Reigersdaal. Staalbaron breidt haar bestaande bedrijf uit met een pand op Breekland. Dit pand zal gebruikt worden als opslagruimte met een deel voor kantoor en een showroom.

Eigenaren Peter Helsloot en Mariëtte Dekker zijn blij met deze stap van het familiebedrijf. Hun bedrijf is in 1992 begonnen met de productie van stoelen en tafels voor (grootschalige) horeca in Schagen. In 2006 maakten ze de stap naar hun huidige pand in de noordpunt van Heerhugowaard. In het pand o.a. bekend van de opvallende aangesloten kapvormen, er huizen ook een reclamebureau, kunstenaar, beddenspeciaalzaak en verzekeringskantoor
Het bedrijf floreert en verkoopt haar meubels voornamelijk via internet en vaste afnemers.
Staalbaron heeft klanten door het hele land, met een accent op Noord-Holland. Zo hebben ze in het verleden van een Jaarbeurs tot AZ-stadion en van ziekenhuis AMC tot grote modehuizen geleverd. Mariëtte zegt: “Ons familiebedrijf richt zich steeds meer op het circulair gebruik van materialen in onze producten. Duurzaamheid en continuïteit zijn dan ook de belangrijkste kernwaarden van ons bedrijf.” Peter en Mariëtte verwachten ook de komende jaren hun bedrijf en kennis over te dragen aan hun zoon Moos en dochter Maud, die nu ook in het familiebedrijf werken.

Staalbaron is onlangs begonnen met de eerste bouwwerkzaamheden op Breekland aan de Koolmand. Het pand zal naar verwachting in het voorjaar van 2024 gereed zijn.

Op de foto staan: Peter Helsloot, Mariëtte Dekker, dochter Maud en zoon Moos

×

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met accountmanager Nathalie de Groot – Slotman, tel: 06 – 22038946

Direct contact