Skip to main content

2014 is het jaar van de kansen!

Er is veel te doen geweest over de afgelopen periode van verminderde economische activiteit. We zijn nu in de nieuwe werkelijkheid terecht gekomen en de goede ondernemers zullen hun kansen daarin met elan gaan oppakken. Om elkaar te kunnen stimuleren en wat van elkaar te kunnen opsteken gaan wij met ingang van woensdag 29 januari 2014 het Breekland-café organiseren. Elke twee maanden is er een bijeenkomst in het pand van Pakano Lighting, waarbij een spreker een bijzonder interessant onderwerp in het voetlicht stelt. Met een hapje en een drankje erbij is het zeer de moeite waard om daar bij te zijn.

Wij nodigen daarvoor uit alle ondernemers van Bedrijventerrein Breekland, maar ook de ondernemers verenigd in de Bedrijfskring Langedijk en van B.N.I. Waertse Oogst en Alkmaar. Daarnaast worden nog enkele speciale gasten uitgenodigd, waaronder die van de gemeente Langedijk. Zet alstublieft deze datum2 9 januari 2014 alvast in uw agenda, de bijeenkomst is van 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur) tot 18.00 uur aan de Koolmand 7 in Oudkarspel. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Om de kosten te dekken bedraagt de entree € 7,50. De presentatie deze middag wordt verzorgd door Floris Venneman en heeft als onderwerp “Ondernemen in de Nieuwe Werkelijkheid”.

Wij zien uit naar uw komst!

Met hartelijke groet,

Astrid Verburg                                 Rob Fick

Enjoyourwork                                 Pakano Lighting

info@enjoyourwork.nl                    rob@pakano.nl06-55364233                                  06-29066029

De spreker: Floris VennemanFloris Venneman (1986) is al ruim 13 jaar aan het ondernemen. Hij adviseert vanuit Venterprise met name MKB ondernemers op het gebied van nieuwe businessmodellen en het ontwikkelen van vernieuwende concepten waarin online en offline optimaal verbonden worden. Of, zoals hij het zelf graag noemt: hij creëert bestaansrecht.Daarnaast gelooft hij er sterk in dat je ondernemers alleen kunt adviseren als je zelf ook onderneemt. Dus participeert hij in een aantal kansrijke start-ups en lanceerde hij recentelijke een nieuw bedrijf: Mia Domo. Floris werd in 2011 genoemd als een van de meest veelbelovende jonge ondernemers onder de 25 in de jaarlijkse selectie van Sprout onder andere door zijn bijdrage aan de start-up Leerwinkel.nl. Tot slot deelt hij zijn energie, ervaringen en ideeën graag met een breed publiek als spreker of als dagvoorzitter.

venneman@venterprise.nl www.venterprise.nl @florisvenneman

Als u deze bijzondere bijeenkomst niet wilt missen, meld u dan aan viainfo@enjoyourwork.nl.

×

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met accountmanager Nathalie de Groot – Slotman, tel: 06 – 22038946

Direct contact