Skip to main content

Bedrijvenpark Breekland is volop in ontwikkeling. Verschillende bedrijven op Breekland kiezen voor uitbreiding en diverse ondernemers onderzoeken of ze zich hier willen vestigen. Wethouder Economische Zaken Jasper Nieuwenhuizen: “Op Breekland hebben bedrijven voldoende uitbreidingsmogelijkheden, dat maakt dit bedrijvenpark uniek in de regio.”

InnoVfoam, dat blussystemen voor de industrie ontwikkelt, is na de opening van het helikopterplatform begin 2018 verder gegaan met uitbreiding op Breekland. Dit najaar besloot het bedrijf een nieuwe opslagruimte en een hangar voor blusdemonstraties te realiseren. Wethouder Jasper Nieuwenhuizen: ”InnoVfoam is een innovatief bedrijf, dat internationaal opereert. We zijn er als gemeente trots op, dat we zulke bijzondere bedrijven binnen onze gemeentegrenzen hebben.” Ook PAT Europe heeft gekozen voor uitbreiding met circa 4.000 m2 op Breekland. Het bedrijf handelt al ruim 25 jaar in onder andere auto-, aanhanger- en caravanaccessoires. PAT Europe kon niet aanpandig uitbreiden, aangezien het bedrijf aan weerszijden buren heeft. Het bedrijf koos daarom voor uitbreiding op een perceel aan de overzijde van het huidige pand.
En Microtherm, dat gespecialiseerd is in het bewerken van kunststof, is dit najaar gestart met de bouwwerkzaamheden van hun nieuwe pand. Directeur Rik Swikker: “Breekland geeft ons de mogelijkheid om dicht in de buurt te blijven van waar we ooit zijn begonnen. We kunnen hier groeien en ook niet onbelangrijk; de prijzen op Breekland zijn concurrerend in de regio.” Kortom, Breekland blijft zich ontwikkelen!

×

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met accountmanager Nathalie de Groot – Slotman, tel: 06 – 22038946

Direct contact