Skip to main content

Het college van B&W van de gemeente Langedijk heeft op 6 september besloten om grote delen van het openbaar gebied op Bedrijvenpark Breekland definitief in te richten. Verschillende wegen worden voorzien van een toplaag, er wordt definitieve verlichting aangelegd en het groen wordt aangeplant.

Grote delen van Bedrijvenpark Breekland zijn inmiddels geheel ingevuld, zegt wethouder Jan Piet Beers. ‘’Het laatste jaar hebben we regelmatig grond verkocht en zijn er veel bedrijven bijgekomen op Breekland. Denk aan groentegroothandel A.N. Boekel, Tijdeman, de milieustraat en de uitbreiding van Exellent Food. De bouw van deze panden loopt voortvarend. Daardoor hoeft er binnenkort bijna geen bouwverkeer meer over deze wegen te rijden. Dit biedt kansen om het bedrijvenpark op deze plekken definitief in te richten en het park nog meer uitstraling te geven. We hopen zo snel mogelijk te beginnen met de definitieve inrichting.”

Het besluit is in overleg met parkmanagement Breekland tot stand gekomen. De bedrijven op Breekland worden binnenkort uitgenodigd om kennis te nemen van het plan en de planning en voor een kennismaking met de aannemer.

Leave a Reply

×

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met accountmanager Nathalie de Groot – Slotman, tel: 06 – 22038946

Direct contact